🙏 Vrijwilligers gezocht 🙏

M/V/X met een hart voor kinderen & outdoor

Praktisch

Heb je wat vrije tijd die je op een nuttige manier wil spenderen? Zie je jezelf helpen bij 1 van de vele ondersteunende taken van onze VZW?

Yes? Dan moet je ons echt iets laten weten. We zoeken mensen met pit en goesting om samen met onze vzw het verschil te maken voor heel wat kinderen tijdens verschillende kampweken te Sint-Niklaas.

De vele ondersteunende taken:
Begeleiding bij maaltijden, afwasser, opzetten en afbreken van tenten, materiaalmeesters, naar winkel gaan, thee maken,…

Vergoeding:
Er wordt een onkostenvergoeding voor vrijwilligers voorzien.

Vrijblijvend aanmelden

Vul je gegevens hieronder in, we contacteren je binnen een aantal dagen voor een gesprek.

Loslaeter vzw zorgt samen met jou voor een goede voorbereiding en ondersteuning op het kamp.

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

Er bestaat geen slecht weer, enkel slechte kledij. We voorzien bovendien beschutting om te schuilen en geschikte activiteitenen waarbij we rekening houden met de weersvoorspelling. Met koud weer drinken we gezellig warme thee.

-5 jarigen en 5-12 jarigen hebben andere behoeftes qua zorg, structuur en zelfstandigheid. Om de gepaste begeleiding te kunnen geven zetten we onze grens op de leeftijd van 5.

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

Neen. We kiezen bewust voor een kleine groep die elke woensdag terugkeert. Het is fijn om het effect van je eigen werk te zien en dat is niet mogelijk op slechts een paar keren.

Neen. We willen dat kinderen echt bewust kiezen voor deze activiteit en vliegen er meteen in. Houden ze van natuur, tuinieren en buiten zijn, dan maken we er iets van op maat van hun eigen capaciteiten.