PAASVAKANTIE 2024

Driedaagse Kleuters, De RITSHEUVEL, Puivelde

Praktisch

Datum:
08/04/2024 – 10/04/2024
9u – 16u

Vooropvang: vanaf 8u
Naopvang: tot 17u30

Leeftijdsgroep:
Geboortejaar 2018-2019
(2e & 3e kleuterklas)

Locatie:
Basisschool De Ritsheuvel

Kostprijs: 110 euro

Tegemoetkoming mutualiteiten, fiscaal attest en inschrijven met kansenpas is mogelijk.

Inbegrepen:
Voor- en naopvang, water & thee , verschillende kook- en proefmomentjes, materiaalgebruik, een ongevallenverzekering, ervaren begeleiding en een rugzak vol avontuurlijke herinneringen…

Wat breng je mee?
Drinkfles met water, een beker voor thee/soep/…, twee tussendoortjes, lunchpakket,  reservekleding.

Zorg voor voldoende (warme) kleding in laagjes.

MET BEIDE VOETEN IN DE AArDE

Vallen, vliegen, springen, rollen in de aarde en weer doorgaan!

Risicovol spel

De avontuurlijke speelplaats nodigt je kind uit om in een groen kader grenzen te verleggen. Geen heuvel te hoog of glijbaan te snel, met elke dag buiten spelen kom je er wel.

De moestuin wordt door kinderen en leerkrachten vormgegeven en onderhouden. Tijdens een kamp dragen wij ook ons steentje bij en nemen we kinderen van jongsaf aan mee in het zorg dragen voor de natuur. De geitjes, konijnen, cavia’s en kippen zorgen voor dat tikkeltje extra leven. 

De juiste mix tussen actie en rust

Spelen, leren en ontdekken op het tempo van je kind, dat maakt iedereen goed gezind. Tussen al de actie en avontuur door vallen we op vaste momentjes stil via mindfulness, verhalen, muziek en relaxatie. 

Vlakbij de school is een bos waar we graag naartoe trekken voor leuke spelletjes en een bosbad. 

Kortom, binnen en buiten de muren van deze locatie voldoende uitdaging om kleuters mee te nemen in loslaeten.

Ervaren begeleiding

Je kind open, talentgericht benaderen en doen groeien, met beide voeten in de aarde, is waar we ’t voor doen. Daarom hebben we gemiddeld 1 begeleider per 7 kinderen, naargelang de leeftijd.
Elk van onze begeleiders wordt na selectie goed opgeleid binnen onze visie en het kampprogramma wordt zorgvuldig uitgewerkt.

Dit kamp wordt geleid door: Céline Sax

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Dit kamp is helaas volzet. Opgelet: er komen mogelijks het eerste kwartier na afsluiten van dit formulier nog nieuwe plaatsen beschikbaar door onvolledige inschrijvingen. Even de pagina opnieuw laden kan dus geen kwaad.

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

Yes! Goed dat je ’t vraagt! We organiseren ook kampen voor kinderen van 6-12 jaar oud. Meer info vind je op ons kampoverzicht.

 

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

 

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.