PAASVAKANTIE 2023

De RITSHEUVEL, Puivelde

Praktisch

Datum:
03/04/2023 – 07/04/2023
9u – 16u (geen voor- of naopvang)

Leeftijdsgroep:
2,5-jarigen tot 6-jarigen (instapklas t.e.m. 3e kleuterklas)

Locatie:
Basisschool De Ritsheuvel

Kostprijs: 170 euro / 160 euro *
*Familiekorting voor broers/zussen

Tegemoetkoming mutualiteiten, fiscaal attest en inschrijven met kansenpas is mogelijk.

Inbegrepen:
Dagelijks verse soep,  water /thee/ chocomelk, verschillende kook- en proefmomentjes, materiaalgebruik, een ongevallenverzekering, ervaren begeleiding en een rugzak vol avontuurlijke herinneringen.

Wat breng je mee?

Drinkfles met water, een beker voor soep en een beker voor thee/chocomelk, twee tussendoortjes, lunchpakket, voldoende (warme) kleding in laagjes en reservekleding en -schoenen.

MET BEIDE VOETEN IN DE AArDE

Vallen, vliegen, springen, rollen in de aarde en weer doorgaan!

Risicovol spel

De avontuurlijke speelplaats nodigt je kind uit om in een groen kader grenzen te verleggen. Geen heuvel te hoog of glijbaan te snel, met elke dag buiten spelen kom je er wel.

De moestuin wordt door kinderen en leerkrachten vormgegeven en onderhouden. Tijdens een kamp dragen wij ook ons steentje bij en nemen we kinderen van jongsaf aan mee in het zorg dragen voor de natuur. De geitjes, konijnen, cavia’s en kippen zorgen voor dat tikkeltje extra leven. 

De juiste mix tussen actie en rust

Spelen, leren en ontdekken op het tempo van je kind, dat maakt iedereen goed gezind. Tussen al de actie en avontuur door vallen we op vaste momentjes stil via mindfulness, verhalen, muziek en relaxatie. 

Vlakbij de school is een bos waar we graag naartoe trekken voor leuke spelletjes en een bosbad. 

Kortom, binnen en buiten de muren van deze locatie voldoende uitdaging om kleuters mee te nemen in loslaeten.

Ervaren begeleiding

Je kind open, talentgericht benaderen en doen groeien, met beide voeten in de aarde, is waar we ’t voor doen. Daarom hebben we gemiddeld 1 begeleider per 8 kinderen, naargelang de leeftijd.
Elk van onze begeleiders wordt na selectie goed opgeleid binnen onze visie en het kampprogramma wordt zorgvuldig uitgewerkt.

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Inschrijvingen voor dit kamp zijn gesloten.

Wat mensen van Loslaeter vinden

Vaak gestelde vragen

Yes! Goed dat je ’t vraagt! We organiseren ook kampen voor kinderen van 6-12 jaar oud. Meer info vind je op ons kampoverzicht.

 

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

 

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.