PAASVAKANTIE 2023

De BOsbende Sint-niklaas

Praktisch

Datum:
03/04/2023 – 07/04/2023
9u – 16u (geen voor- of naopvang)

Leeftijdsgroep:
4 tot 8-jarigen (2e kleuterklas – 2e leerjaar)

Locatie:
De Bosbende, Jagersdreef

Kostprijs: 170 euro / 160 euro *
*Familiekorting voor broers/zussen

Tegemoetkoming mutualiteiten, fiscaal attest en inschrijven met kansenpas is mogelijk.

Inbegrepen:
Dagelijks verse soep,  water /thee/ chocomelk, verschillende kook- en proefmomentjes, materiaalgebruik, een ongevallenverzekering, ervaren begeleiding en een rugzak vol avontuurlijke herinneringen.

Wat breng je mee?

Drinkfles met water, een beker voor soep en een beker voor thee/chocomelk, twee tussendoortjes, lunchpakket, voldoende (warme) kleding in laagjes en reservekleding en -schoenen.

MET BEIDE VOETEN IN DE AArDE

Vallen, vliegen, springen, rollen in de aarde en weer doorgaan!

Risicovol spel

Bouw je droomkamp in het bos, timmer erop los, glijden en rollen in de modder, breng je fantasie tot leven met natuurlijk materiaal, knuffelen met de geitjes, putten graven,… of lekker zelf kiezen, want dat is waar Loslaeter voor staat: vrij buitenspel, soms risicovol, maar altijd met voldoende kansen om te ontdekken, proberen en creëren. Begeleid, niet geleid.

De juiste mix tussen actie en rust

Naast al die actie is er ook tijd voor rust: we maken verbinding met onszelf en de aarde via begeleide relaxatie en leuke natuurknutselmomenten.
In de permacultuurmoestuin is de lente van start gegaan en leer je (voor)zaaien en planten.

Outdoor koken, proeven en verwonderen horen er ook bij.

 

Ervaren begeleiding

Je kind open, talentgericht benaderen en doen groeien, met beide voeten in de aarde, is waar we ’t voor doen. Daarom hebben we gemiddeld 1 begeleider per 8 kinderen, naargelang de leeftijd.
Elk van onze begeleiders wordt na selectie goed opgeleid binnen onze visie en het kampprogramma wordt zorgvuldig uitgewerkt.

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Inschrijvingen voor dit kamp zijn gesloten.

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

Yes! Goed dat je ’t vraagt! We organiseren ook kampen voor kinderen van 6-12 jaar oud. Meer info vind je op ons kampoverzicht.

 

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

 

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.