PAASVAKANTIE 2021

6-12 jarigen

Praktisch

Datum:
04/04/2022 – 08/04/2022
9u – 16u (geen voor- of naopvang)

Leeftijdsgroep: 6-12 jarigen

Locatie:
Samentuin “Op den Hof”,
Braemstraat Sint-Niklaas

Kostprijs:
155 euro / 145 euro **

**Familiekorting voor broers/zussen of inschrijving van meerdere losse dagen.

Deelse terugbetaling via mutualiteit mogelijk.

Inschrijven met kansenpas mogelijk, contacteer ons vrijblijvend!

Inbegrepen:

Tussendoortjes, drank, een tas lekkere soep ’s middags,  ervaren begeleiding, verschillende kook- en proefmomentjes, verzekering en een rugzak vol avontuurlijke herinneringen.

Wat breng je mee?

drinkfles met water, een beker voor soep en een beker voor thee/chocomelk, lunchpakket, voldoende (warme) kleding in laagjes en reservekleding en -schoenen

 

MET BEIDE VOETEN IN DE AArDE

Vallen, vliegen, springen, rollen in de aarde en weer doorgaan!

Risicovol spel

Bouw je droomkamp in het bos, timmer erop los, glijden en rollen in de modder, breng je fantasie tot leven met natuurlijk materiaal, zoef je vrij op onze zipline, parcours bouwen,… of lekker zelf kiezen, want dat is waar Loslaeter voor staat: vrij buitenspel, soms risicovol, maar altijd met voldoende kansen om te ontdekken, proberen en creëren. Begeleid, niet geleid.

De juiste mix tussen actie en rust

Naast al die actie is er ook tijd voor rust: we maken verbinding met onszelf en de aarde via begeleide relaxatie en kleien.

In de permacultuurmoestuin is de lente van start gegaan en leer je (voor)zaaien, planten en alles over het nut van een goede bodem.

Outdoor koken, proeven en verwonderen horen er ook bij.

 

Ervaren begeleiding

Je kind individueel benaderen en doen groeien, met beide voeten in de aarde is waar we ’t voor doen.

Maité & Marieke

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Helaas, volzet. Je kan je kind hier inschrijven op de wachtlijst.

 

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

We voorzien beschutting (een afdak en een grote tent) om te schuilen en geschikte activiteiten. In de e-mail enkele dagen voor aanvang van het kamp/speeldagen communiceren we ook over de gepaste kleding die rekening houden met de weersvoorspelling.
Het is handig als je een regenpak of -broek op de kop kan tikken. Sowieso is het belangrijk om je kind aan te kleden in verschillende laagjes en laarzen/bottines te voorzien. Zo kan je kind vrijuit genieten. Reservekledij meegeven raden we ook sterk aan.

-6 jarigen en 6-12 jarigen hebben andere behoeftes qua zorg, structuur en zelfstandigheid. Om de gepaste begeleiding te kunnen geven zetten we onze grens op de leeftijd van 6 bij aanvang van deze speeldagen.

We plannen in de toekomst ook kampen in voor andere leeftijdsgroepen.

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

Dat mag. Wij voorzien een middagmaal dat iedereen kan nuttigen. Indien je kind zijn daarnaast zijn eigen lunchpakket meebrengt is dit uiteraard geen probleem. Gelieve dit in een brooddoos mee te geven en om ecologische redenen geen aluminiumfolie te gebruiken.

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.

We zetten in op een zo degelijk mogelijke individuele aanpak per kind, een stuk voelend en coachend met voldoende (ervaren) begeleiders.
Daarnaast willen we jullie als ouder ontlasten door alle tussendoortjes en maaltijden aan te bieden.