Losse dagen

4-7 jarigen

Praktisch

Datum:
Hof ter Saksen, Beveren
12/07: 9u – 16u

De Bosbende, Sint-niklaas
16/08: 9u – 16u

Leeftijdsgroep: 4-7 jarigen

Kostprijs: 40 euro / 38 euro **

**Familiekorting voor broers/zussen

Inbegrepen:

  • Ervaren begeleiding (Lauren, kleuterjuf & Miek van www.toploft.be)
  • Water
  • Verzekering
  • Een rugzak vol avontuurlijk plezier

 

Wat breng je zelf mee:

  • lunchpakket
  • drinkfles 
  • 2 tussendoortjes

OP PAD IN DE NATUUR!

Trek je graag eens los het bos in, wat afgewisseld met creatieve natuuractiviteiten, mindfulness, risicovol spel met als ultiem doel: jezelf verbinden met de natuur in al zijn facetten? Dan zijn Loslaeter losse dagen iets voor jou!

Hof ter Saksen

Beweging-connectie-avontuur staat centraal! We verzamelen telkens op de parking van Hof ter Saksen en van daaruit vertrekken we voor een onvergetelijke dag.

In Hof ter Saksen ga je op zoek naar kriebelbeesten, grappige takken, speel je een bosspel en ga je van punt tot punt tot je alles beleefd hebt. 

Schrijf je in en zet je stapschoenen paraat!

 
20210413 114849
IMG 20210415 143835

De Bosbende

De Bosbende is reeds een gekende locatie voor onze Loslaeterkampen. Tijdens onze losse dagen gebruiken we de Bosbende als uitvalsbasis om op ontdekking te gaan in het bos, een leuk spel te gaan spelen of misschien wel een onvergetelijke zoektocht!  Wanneer we even op adem moeten komen, lunchen we gezellig samen op het terrein van de Bosbende vergezeld door pony’s, geiten en varkens. Chillen? Ook dat kan! In een gezellige hangmat wat schommelen en genieten van de vogels die rond je oren fluiten…

 

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Inschrijvingen worden geopend op zaterdag 15 mei, 20u.

Helaas, dit kamp is volzet. Schrijf je in op onze wachtlijst of kies voor een ander kamp.

Wat mensen van Loslaeter vinden

Vaak gestelde vragen

Yes! Goed dat je het vraagt. Ga naar ons algemeen kampoverzicht. Op dit moment hebben we zowel kampen voor 3-5 jarigen als 6-12 jarigen.

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

Dat mag. Wij voorzien een middagmaal dat iedereen kan nuttigen. Indien je kind zijn daarnaast zijn eigen lunchpakket meebrengt is dit uiteraard geen probleem. Gelieve dit in een brooddoos mee te geven en om ecologische redenen geen aluminiumfolie te gebruiken.

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.

We zetten in op een zo degelijk mogelijke individuele aanpak per kind, een stuk voelend en coachend met voldoende (ervaren) begeleiders.
Daarnaast willen we jullie als ouder ontlasten door alle tussendoortjes en maaltijden aan te bieden.

We zien onze kampen en speeldagen niet als “opvang”, er zit een pak meer aan.

Kampsponsors

Voor dit kamp danken we heel graag volgende kampsponsors.

Wil je zelf als bedrijf ook bijdragen aan een betere wereld waar kinderen en natuurbeleving centraal staan?
Contacteer ons en laat ons eens samen zitten.