Kerstvakantie 2021

6-12 jarigen

Praktisch

Wanneer:

Deze tweedaagse is volzet.

dinsdag 28 december en/of woensdag 29 december ’21

9u – 16u

Geen voor- en naopvang

Leeftijdsgroep: 6-12 jarigen (lagere school)

Locatie:
De Bosbende, Jagersdreef

Kostprijs:
40 euro per dag/38 euro* *Familiekorting voor broers/zussen

Deelse terugbetaling via mutualiteit mogelijk.

Inschrijven met kansenpas mogelijk, contacteer ons vrijblijvend!

Inbegrepen:
Tussendoortjes, drank, ervaren begeleiding, verschillende kook- en proefmomentjes, verzekering en een rugzak vol avontuurlijke herinneringen.

Wat breng je mee?

  • drinkfles met water/thee
  • lunchpakket
  • voldoende (warme) kleding in laagjes en reservekleding en -schoenen
 

Gezelligste tijd van 't jaar

Een frisse neus halen, loslaeten en genieten van gezelligheid in putje winter.

De kerstvakantie, een periode van véél eten, veel familiebezoeken, cadeautjes uitpakken, genieten van wat rust én loslaeten bij Loslaeter!

2 losse dagen kan je komen ravotten als een echte avonturier! Altijd al vuur willen maken? Of je eigen speer willen scherpen? Dieren verzorgen?Je eigen kamp bouwen? Outdoor koken met wintergroenten? Awel, kom af! Wij voorzien alles wat je nodig hebt om je wilde fantasie tot leven te scheppen outdoor.

 
Loslaeter grote kids 1 1GROOT

Ervaren begeleiding

Kinderen die deze zomer 1 van de vele kampjes meededen, zullen de Loslaeter begeleiders nog herkennen. We hebben er zin in!

 

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Inschrijven vanaf zondag 24 oktober om 19u. (stond vanaf 18u, maar vanwege technische problemen een uurtje uitgesteld)

 

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

We voorzien beschutting (een afdak en een grote tent) om te schuilen en geschikte activiteiten. In de e-mail enkele dagen voor aanvang van het kamp/speeldagen communiceren we ook over de gepaste kleding die rekening houden met de weersvoorspelling.
Het is handig als je een regenpak of -broek op de kop kan tikken. Sowieso is het belangrijk om je kind aan te kleden in verschillende laagjes en laarzen/bottines te voorzien. Zo kan je kind vrijuit genieten. Reservekledij meegeven raden we ook sterk aan.

 

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

 

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.

 

We zetten in op een zo degelijk mogelijke individuele aanpak per kind, een stuk voelend en coachend met voldoende (ervaren) begeleiders.
Daarnaast willen we jullie als ouder ontlasten door alle tussendoortjes  aan te bieden.