Herfstvakantie 2021

5-12 jarigen

Praktisch

Wanneer:
maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 november
9u – 16u

Vooropvang (8u-9u) & naopvang (16u-17u30)

Leeftijdsgroep: 5-12 jarigen (vanaf derde kleuterklas)

Locatie:
De Bosbende, Jagersdreef

Kostprijs:
155 euro / 145 euro *

Vooropvang: 10 euro / 8 euro*
Naopvang: 15 euro /13 euro*
Beiden: 22 euro / 20 euro *

Prijzen zijn een vast bedrag voor de ganse week.

*Familiekorting voor broers/zussen

Inschrijven met kansenpas mogelijk, contacteer ons vrijblijvend!

Inbegrepen:
Dagelijks een tas soep, tussendoortjes en drinken en een gevarieerd programma met ervaren begeleiding

Wat breng je mee?

  • drinkfles met water/thee
  • lunchpakket
  • voldoende (warme) kleding in laagjes en reservekleding en -schoenen
 

Hoera voor de herfst!

De herfst laat ons zien hoe mooi het is dingen los te laten.

 

De dagen worden korter, de kledij wordt al wat dikker maar bij Loslaeter blijft het buitenleven doorgaan. Zalig, toch? Tijdens de herfstvakantie is je kind welkom om te komen loslaeten aan het vuur en te genieten van de vrijheid. De eerste maanden school zijn achter de rug, tijd voor wat ont-moeting in de natuur omringt door andere buitenkinderen.

Begeleid risicovol spel, mindfulness, natuureducatie en vrij spel vormen de kern van een Loslaeterkamp, nu overgoten met een herfstsausje. De moestuin voorbereiden op de winter, de dieren extra knuffelen, een bladbad nemen, timmeren aan kamp of je creatief uitleven met al dat kleurrijks staan op het programma.

 
IMG 20201105 154724

Ervaren begeleiding

Dit kamp wordt begeleid door Marieke, ondersteund door ervaren begeleiding.

Marieke is leerkracht met een hart voor kinderen en natuur. Vol enthousiasme gaat ze met je kind aan de slag om via ervaringsgerichte natuuractiviteiten het hoofd, handen en hart aan te spreken van je kind.

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online, inclusief veilig betalen via Bancontact. Inschrijven is per kind, dus indien je meerdere kinderen wenst in te schrijven, maak je meerdere inschrijvingen.

SSL secure
bancontact logo

Inschrijven vanaf zaterdag 11 september om 10u.

 

Wat mensen van Loslaeter vinden

Vaak gestelde vragen

We voorzien beschutting (een afdak en een grote tent) om te schuilen en geschikte activiteiten. In de e-mail enkele dagen voor aanvang van het kamp/speeldagen communiceren we ook over de gepaste kleding die rekening houden met de weersvoorspelling.
Het is handig als je een regenpak of -broek op de kop kan tikken. Sowieso is het belangrijk om je kind aan te kleden in verschillende laagjes en laarzen/bottines te voorzien. Zo kan je kind vrijuit genieten. Reservekledij meegeven raden we ook sterk aan.

 

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

 

Ongeveer een week voor de aanvang van het kamp/speeldagen vul je de medische fiche in. Hierop duid je de allergieën aan. We houden er uiteraard rekening mee.

 

We zetten in op een zo degelijk mogelijke individuele aanpak per kind, een stuk voelend en coachend met voldoende (ervaren) begeleiders.
Daarnaast willen we jullie als ouder ontlasten door alle tussendoortjes  aan te bieden.