Jobstudent gezocht

M/V/X met een hart voor kinderen & outdoor

Praktisch

Ben je student leerkracht, ergo, logopedie, kinderverzorging,…? Of heb je ervaring en/of zin om kinderen in de natuur te begeleiden?

Yes? Dan moet je ons echt iets laten weten. We zoeken jonge mensen met pit en goesting om samen met onze vzw het verschil te maken voor heel wat kinderen tijdens verschillende kampweken te Sint-Niklaas.

Leeftijdsgroep kinderen:
Geef je voorkeur door bij deze vrijblijvende aanmelding.

Locatie:
Samentuin “Op den Hof,
Braemstraat (Sint-Niklaas)

De bosbende,
Jagersdreef Sint-Niklaas

Eventueel andere locaties.

Uren:
Kampdagen: 9u – 16u, met mogelijks begeleiden van de vooropvang (vanaf 8u) en/of naopvang (tot 17u30).

Voor en/of na een kampweek is er rond de 2 uur werk qua voorbereiding, waarin we je ondersteunen en coachen.

Vergoeding:
De gepresteerde uren tijden de kampdagen worden marktconform volgens vaste loonbarema’s vergoed afhankelijk volgens leeftijd. De voorbereiding is niet vergoed.

 

Vrijblijvend aanmelden

Vul je gegevens hieronder in.

Loslaeter zorgt voor een goede voorbereiding en ondersteuning op het kamp. We willen er niet enkel voor de kinderen zijn als organisatie, maar ook voor jou.

We contacteren je als je tijdens een periode aan de slag kan.

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

Er bestaat geen slecht weer, enkel slechte kledij. We voorzien bovendien beschutting om te schuilen en geschikte activiteitenen waarbij we rekening houden met de weersvoorspelling. Met koud weer drinken we gezellig warme thee.

-5 jarigen en 5-12 jarigen hebben andere behoeftes qua zorg, structuur en zelfstandigheid. Om de gepaste begeleiding te kunnen geven zetten we onze grens op de leeftijd van 5.

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

Neen. We kiezen bewust voor een kleine groep die elke woensdag terugkeert. Het is fijn om het effect van je eigen werk te zien en dat is niet mogelijk op slechts een paar keren.

Neen. We willen dat kinderen echt bewust kiezen voor deze activiteit en vliegen er meteen in. Houden ze van natuur, tuinieren en buiten zijn, dan maken we er iets van op maat van hun eigen capaciteiten.