Educatief begeleider gezocht

M/V/X als bijverdienste met een hart voor kinderen & outdoor

Praktisch

Ben je een leerkracht, opvoeder, therapeut of heb je een andere relevante ervaring met kinderen? Heb je een visie die aansluit bij de Loslaetervisie? Heb je in de schoolvakanties wat tijd vrij die je nuttig wenst te besteden? Word dan educatief begeleider van één van onze kampweken.

Leeftijdsgroep kinderen:
Geef je voorkeur door bij deze vrijblijvende aanmelding.

Locatie:
Samentuin “Op den Hof,
Braemstraat (Sint-Niklaas)

De Bosbende, Jagersdreef (Sint-Niklaas)

Eventuele andere locaties.

Uren:
Kampdagen 9u – 16u, met mogelijks begeleiden van de vooropvang (vanaf 8u) en/of naopvang (tot 17u30).

Vergoeding en werking:
We geven je een marktconforme vergoeding voor de begeleiding en verzorgen de nodige administratie en verzekeringen. De omkadering, het materiaal en coaching wordt door ons voorzien. 

Voor een kampweek is er rond 2 uur werk qua voorbereiding, die niet vergoed zijn.
 

Vrijblijvend aanmelden

Vul je gegevens hieronder in, we contacteren je als we je opnemen in de planning. Alvast bedankt voor je interesse!

Loslaeter zorgt voor een goede voorbereiding en ondersteuning op het kamp. We willen er niet enkel voor de kinderen zijn als organisatie, maar ook voor jou.

 

Wat mensen van Loslaeter vinden

Griet Garrevoet
Lees verder
Twee topvrouwen die hier hun hart en ziel in steken! Super enthousiaste zoon terug gekregen na 1 dagje. Meteen tweede dag geboekt 😀. Kinderen kregen de ruimte om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Zalig! Dames, meer van dat!!!
Tine Vanhee
Lees verder
Mijn zoon van 6 had een super dagje. We hebben de hele avond mogen genieten van de verhalen!
Caroline De Coster
Lees verder
Kinderen waren super enthousiast en wouden graag nog eens terug komen

Vaak gestelde vragen

Er bestaat geen slecht weer, enkel slechte kledij. We voorzien bovendien beschutting om te schuilen en geschikte activiteitenen waarbij we rekening houden met de weersvoorspelling. Met koud weer drinken we gezellig warme thee.

-5 jarigen en 5-12 jarigen hebben andere behoeftes qua zorg, structuur en zelfstandigheid. Om de gepaste begeleiding te kunnen geven zetten we onze grens op de leeftijd van 5.

Ja, je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Indien je kind tijdens zijn Loslaeter avontuur een fysiek letsel oploopt voorzien wij de nodige papieren om door uw huisarts te laten invullen.

Neen. We kiezen bewust voor een kleine groep die elke woensdag terugkeert. Het is fijn om het effect van je eigen werk te zien en dat is niet mogelijk op slechts een paar keren.

Neen. We willen dat kinderen echt bewust kiezen voor deze activiteit en vliegen er meteen in. Houden ze van natuur, tuinieren en buiten zijn, dan maken we er iets van op maat van hun eigen capaciteiten.